Касами за жал изигрува лажен албански патриот!

Кога тоа го прави се додворува и ги манипулира Албанците за гласови. Ова е ужас. Го претвори убавото Тетово во огромна депонија за ѓубре, но за жал пополека но сигурно ќе го претвори Тетово во септичка јама ако тетовчани не го спречат!

Претходно ДЕМОКРАТИ СЕ БОРАТ ЗА ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ