Проследете го говорот на господинот Александар Здравковски!

Проследете го говорот на господинот Александар Здравковски против нечовечкиот однос на владеачките криминални партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ кои 33 години ги осиромашуваат пензионерите пред Собрание на Македонија!!

Претходно Проследете го говорот на господин Ѓорѓи Велјанов!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ