Проследете го говорот на госпоѓа Светлана Стевановска!

Проследете го говорот на госпоѓа Светлана Стевановска против нечовечкиот однос на владеачките криминални партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ кои 33 години ги осиромашуваат пензионерите пред Собрание на Македонија!

Претходно СМРТ НА НАЦИОНАЛИЗМОТ, СЕПАРАТИЗМОТ, ШОВИНИЗМОТ, ЕТНИЧКИОТ ФУНДАМЕНТАЛИЗАМ И ИРЕДЕНТИЗМОТ ВО МАКЕДОНИЈА!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ