ПРОТЕСТ пред Собрание на Македонија против нечовечкиот однос на владеачките криминални партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ!

ПРОТЕСТ пред Собрание на Македонија против нечовечкиот однос на владеачките криминални партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ кои 33 години ги осиромашуваат пензионерите

Демократи тотално ги поддржуваат протестите на сиромашните пензионери, се бориме да имаат подобар живот и да бидат третирани ДОСТОИНСТВЕНО КАКО ЧОВЕЧКИ СУШТЕСТВА!

П.С. Следува видео од протестот!

Претходно ШТО ПО НЕУСПЕШНИТЕ УСТАВНИ ИЗМЕНИ?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ