Сиромаштијата се зголемува со секој изминат ден!

Сиромаштијата се зголемува со секој изминат ден, се поголема група на граѓани стануваат посиромашни, страдаат и живеат помизерен живот, благодарение на триесет и три годишното владеење на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ, нивните полтронски приврзоци и нивните злосторнички криминални банди!

ДЕМОКРАТИ ги повикуваат граѓаните да ни се придружат во борбата против гореспоменатите криминални банди за СПАС на Македонија и подобар живот за сите граѓани!

Претходно ,,УБИСТВО ВО ТЕТОВО’’

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ