ДЕМОКРАТИ ве покануваат на ПРОТЕСТИ против непрофесионалниот и игнорантски однос на националните телевизии кон партијата ДЕМОКРАТИ!

Разочарани од тоа што одделни медиуми го погазуваат основното начело за правилно и објективно информирање за активностите на секој еден политички субјект, партијата ДЕМОКРАТИ организира протести во недела, 27-08-2023 година пред седиштето на Сител Телевизија во 14 часот и пред седиштето на Канал 5 Телевизија во 16:30 часот!

Со овие протести сакаме да го привлечеме внимание на овие телевизии за рамноправен третман на нивната програма и за активностите на нашата политичката партија ДЕМОКРАТИ!

Претходно Проследете го говорот на господинот Александар Здравковски!

Leave Your Comment

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ