ДЕМОКРАТИ им го честитаат на сите христијани големиот празник Пресвета Богородица!

ДЕМОКРАТИ им го честитаат на сите христијани големиот празник Пресвета Богородица и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет, мир и успех во животот!

За многу години празникот!

Богородица – Марија, попозната како Богородица или Богородица Марија според верувањата на христијаните — мајка на Исус Христос и сопруга на Јосиф. Таа е позната и како Дева Марија, Светата Мајка, Мадона, Пресвета Богородица итн. Титулата Богородица значи „Мајка Божја“, и била усвоена на Третиот вселенски собор во Ефес (431 година). Во православието и католицизмот таа е најпочитуваната светица, а во исламот е една од трите совршени жени.

Претходно Проследете го говорот на госпоѓата Светлана Стевановска пред Сител Телевизија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ