Повторно националистот и иредентистот Касами!

Повторно националистот и иредентистот Касами, кој е градоначалник на Тетово, се расфрлува со знамето на т.н. ,,голема Албанија”!

Вчера во Тетово националистот и иредентистот Касами отвараше асфалтирана улица и го ,,вееше” знамето на т. н. ,,голема Албаниа’’.

За жал ова е уште еден доказ дека човекот шири омраза и не му мисли добро на Албанците и Македонците!

ДЕМОКРАТИ бараат од МВР да го испита случајот и да му поднесат кривична пријава на националистот и иредентистот Касами кој шири омраза помеѓу Албанците и Македонците!

ДЕМОКРАТИ заедно со народот МОРА да ги запрат сите лажни патриоти, националисти, иредентисти, шовинисти и ширачи на омраза и раздор, независно од која провениенција потекнуваат!

Македонија вечна!

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат на сите христијани големиот празник Пресвета Богородица!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ