Проследете го говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов пред Сител Телевизија!

Проследете го говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов пред Сител Телевизија против непрофесионалниот и игнорантски однос на телевизијата кон партијата ДЕМОКРАТИ.

Претходно Повторно националистот и иредентистот Касами!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ