ПРОТЕСТ пред Сител Телевизија и Канал 5!

ПРОТЕСТ пред Сител Телевизија и Канал 5 Телевизија против непрофесионалниот и игнорантски однос на националните телевизии кон партијата ДЕМОКРАТИ.

Разочарани од тоа што одделни медиуми го погазуваат основното начело за правилно и објективно информирање за активностите на секој еден политички субјект, партијата ДЕМОКРАТИ организираше протести пред седиштето на Сител Телевизија и Канал 5 Телевизија!

Со овие протести сакаме да го привлечеме вниманието на овие телевизии за рамноправен третман на нивната програма и за активностите на нашата политичката партија ДЕМОКРАТИ!

П.С. Следува видео од протестот!

Претходно НАШИТЕ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЧКИ ПОГЛАВИЦИ ПОРАДИ КРИМИНАЛОТ ШТО ГО ПРАВАТ ДОМА, НЕ ВРЕДАТ НИ ПЕТ ПАРИ НАДВОР!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ