Нека ни е со среќа пет годишнината ДЕМОКРАТИ!

БОРБАТА ПРОДОЛЖУВА ЗА СЛОБОДА, ПРАВДА, ДЕМОКРАТИЈА И СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

НАРОДЕ, ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ВО БОРБАТА ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА И ПОДОБАР ЖИВОТ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ И СОГРАЃАНИ!

Претходно УЧЕНИЦИ, СРЕЌЕН ПОЧЕТОК И НА ОВАА УЧЕБНА ГОДИНА БЕЗ УЧЕБНИЦИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ