Проследете го говорот на госпоѓата Билјана Здравковска пред Канал 5 Телевизија!

Проследете го говорот на госпоѓата Билјана Здравковска пред Канал 5 Телевизија против непрофесионалниот и игнорантски однос на телевизијата кон партијата ДЕМОКРАТИ.

Претходно Проследете го говорот на госпоѓата Светлана Стевановска пред Канал 5 Телевизија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ