ОНКОЛОГИЈА И МАКЕДОНСКОТО ЗДРАВСТВО СЕ МАКЕДОНСКИОТ АУШВИЦ НА 21 ВЕК!

ОНКОЛОГИЈА И МАКЕДОНСКОТО ЗДРАВСТВО СЕ МАКЕДОНСКИОТ АУШВИЦ НА 21 ВЕК И ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖУВАТЕ МНОГУ ОДАМНА ДА СЕ НАРЕКУВАТЕ ДОКТОРИ ТУКУ ЏЕЛАТИ И КРВНИЦИ, ТРГОВЦИ СО НЕШТО НАЈСВЕТО ЗА СЕКОЕ ЖИВО СУШТЕСТВО, А ТОА Е ЗДРАВЈЕТО

Претходно Одбележување на 5 години од основањето на политичката партија ДЕМОКРАТИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ