ДЕМОКРАТИ на протест против срамната одлука на Собранието за измена на кривичноиот законик!

ДЕМОКРАТИ на протест против срамната одлука на Собранието за измена на кривичноиот законик за намалување на казните на државните функционери како и против организираниот криминал и корупција!

Претходно ДЕМОКРАТИ на вториот конгрес на политичката партија ДЕМОКРАТСКА ЦРНА ГОРА

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ