Недвосмислената поддршка и позиционираност на партијата ДЕМОКРАТИ на протестите за грозоморните случувања на Онкологија, регистрирани во репортажата на Сител тв

Претходно Говорот на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски од протестот пред Собранието против промената на Кривичниот законик!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ