Проследете го говорот на господинот Јордан Ристовски од протестот пред Собрание против измени на Кривичниот законик

Претходно Проследете го интервјуто на прстседателот господин Јорго Огненовски на емисијата Македонски корени од Мелбурн Австралија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ