Проследете го интервјуто на прстседателот господин Јорго Огненовски на емисијата Македонски корени од Мелбурн Австралија!

Претходно СДС-ДПНЕ-ДУИ се гробари на македонското здравство!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ