СДС-ДПНЕ-ДУИ се гробари на македонското здравство!

Претходно Недвосмислената поддршка и позиционираност на партијата ДЕМОКРАТИ на протестите за грозоморните случувања на Онкологија, регистрирани во репортажата на Сител тв

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ