Демократи им го честитаат на сите пензионери во Македонија 20 Септември, Денот на пензионерите

ДЕМОКРАТИ се борат пензионерите да имаат подобар живот, бесплатно здравство и минималната пензија да биде 20.000 денари!
Пензионерите заслужуваат подобар живот и за тоа треба сите граѓани на Македонија да се бориме и избориме!

Претходно Трет граѓански протест против грозоморните и нехумани случувања на Онкологија

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ