ДЕМОКРАТИ велат: ИДИОТИ

ДПНЕ, СДС И ДУИ велат: Гласајте за нас на избори, па ќе видите како ќе ја направиме Македонија подобра држава! Така им се зборува на луѓе за кои мислиш дека се ИДИОТИ!
ДЕМОКРАТИ велат: ИТНО ќе го промениме криминалниот изборен законик и ќе ги воведеме ОТВОРЕНИТЕ ЛИСТИ, и со нивна помош ќе ги сузбиеме криминалот, корупцијата и партизираната и заробена држава. Ако ги поддржувате ОТВОРЕНИТЕ ЛИСТИ и верувате во нивната моќ за средување на државата – гласајте за ДЕМОКРАТИ!
Казна за СДС, ДПНЕ и ДУИ, и спас за Македонија и граѓаните, е гласот за ОТВОРЕНИТЕ ЛИСТИ и за ДЕМОКРАТИ!
Со поддршката на ДЕМОКРАТИ Вие граѓаните ќе им покажете на политичките криминалци и уништувачи на државата – дека тие се вистинските ИДИОТИ !

Претходно Демократи им го честитаат на сите пензионери во Македонија 20 Септември, Денот на пензионерите

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ