СТОП за уништување на животите на дијабетичарите

ДЕМОКРАТИ бараат од ненародната Влада и неспособниот Министерот за здравство ИТНО да обезбедат глукомери, ленти и сите потребни лекови и опрема за дијабетичарите!
Бараме исто така да си поднесете неотповиклива оставка!
ДОСТА им ги уништувате животите на луѓето со дијабетис!

Претходно Македонија е последна дупка во Европа каде се живее најсиромашно, неквалитетно, без надеж дека нешто може да се подобри во догледен рок

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ