Проследете го говорот на госпоѓа Биљана Здравковска против сиромаштијата и модерното ропство пред Собрание на Македонија!

Претходно Со новиот Закон за Амнестија СДС, ДУИ, АА и ДПНЕ ги пуштаат криминалците на слобода зашто така им имаат ветено!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ