Демократи им го честитаат Меѓународниот ден на Бошњаците и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет и мир во животот!

Претходно Проследете го говорот на господин Александар Здравковски против сиромаштијата и модерното ропство пред Собрание на Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ