Обвинувања за бакнежи и намигнувања ја прекинаа седницата за пратенички прашања!

НАРОДЕ, зар ќе им дозволиме на овие луѓе да владеат со Македонија?
За жал, овде не се знае кој е поголем манипулатор, преварант или луд и кој повеќе сака да дојде или остане на власт!
МОРА да го запреме ова лудило што ни се случува во Собрани 32 години.
За жал, Македонија ја уништуваат истите тие луѓе кои се во Собрание и затоа МОРАМЕ да не им дозволиме повеќе да останат на власт или да дојдат на власт!

Претходно Демократи им го честитаат Меѓународниот ден на Бошњаците и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет и мир во животот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ