Говорот на граѓанин за време на протестот на Демократи против измена на законот за амнестија и кривичниот законик!

Претходно Власта пак ги излажа пензионерите

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ