Говорот на претседателот Јорго Огненовски за време на протестот на Демократи против измена на законот за амнестија и кривичниот законик!

Претходно Демократи Ве покануват на ОПШТОНАРОДНИОТ ПРОТЕСТ против предлог Законот за амнестија и измените во Кривичниот законик!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ