Говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов за време на протестот на Демократи против измената на законот за амнестија и кривичниот законик!

Претходно Говорот на граѓанин за време на протестот на Демократи против измена на законот за амнестија и кривичниот законик!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ