Говорот на госпоѓата Билјана Здравковска на протесто против измената на законот за амнестија и кривичниот законик!

Претходно ДЕМОКРАТИ Ве покануваат на ПРОТЕСТ во недела, осми Октомври во 17 часот пред Собрание!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ