ДЕМОКРАТИ Ве покануваат на општонароден протес на 22-10-2023, недела во 16 часот пред Собрание на Македонија!

Почитувани граѓани,
ДЕМОКРАТИ Ве покануваат на општонароден протес против геноцидната политика врз младите луѓе кои масовно се принудени да се иселуваат од Македонија, така што се случува буквално егзодус, а е последоца на 32 годишното владеењето на криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ.
Протестот ќе се одржи на 22-10-2023, недела во 16 часот пред Собрание на Македонија!
ДЕМОКРАТИ ги покануваат мајките, татковците, бабите, дедовците и семејствата на сите млади луѓе кои ја напуштија земјата и на кои им се уништуваат фамилиите, да ни се придружат на протестот, да го изразиме нашиот револт против властите кои 32 години креираа криминален систем во новна корист, да можат да пљачкаат и да се збогатат за да живеат раскошен расипнички живот на штета на нашите деца, нашите фамилии и македонската држава!
Во анкетите на младите најчеста причина за напуштање на земјата не е само беспарицата, ниските плати, туку и криминалниот полутички систем кој креира и потикнува криминални партиски вработувања и криминални државни институции!

Претходно Почитувани граѓани на Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ