Јавен повик до младите во Македонија од страна на членот на централниот комитет на политичката партија ДЕМОКРАТИ господинот Илија Блажевски за формирање на ФРОНТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

Претходно Итно отворање народни кујни и банки за храна!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ