Говорот на господин Александар Здравковски против геноцидот врз младите од пред Собрание на Македонија!

Претходно Проследете го говорот на господин Александар Василевски против геноцидот врз младите од пред Собрание на Македонија!

Leave Your Comment

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ