Говорот на Ѓорѓи Велјанов за поддршка на пензионерите пред Собрание на Македонија!

Претходно ДЕМОКРАТИ Ве покануваат на општонароден протес на 22-10-2023, недела во 16 часот пред Собрание на Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ