Трибина ФРОНТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА во Тетово!

Претходно Наместо дебати за излез од ситуацијата Канал 5 ТВ нуди„ рекла казала“ програма за замајување на јавноста!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ