Проследете го говорот на госпоѓата Светлана Стевановска на трибината во Тетово во рамки на иницијативата за создавање на ФРОНТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

Претходно Наместо да го решат проблемот со тешката економска криза, СДС, ДПНЕ и ДУИ ја потпалуваат националистичката реторика!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ