Проследете го говорот на потпретседателот на Демократи господинот Изет Зејнеловиќ на трибината во Тетово во рамки на иницијативата за создавање на ФРОНТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

Претходно Наместо автопат до Охрид ќе има ,,ревизија” која ќе голтне уште стотици милиони евра покрај досегашните 600 милиони народни пари!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ