ДЕМОКРАТИ на граѓаните на Скопје им ја честитаат 79 годишнината од ослободувањето од фашистичките окупатори!

Но за жал, Скопје и Скопјани после 79 години од победата на фашизмот се окупирани од политичките злосторничките криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци.
ДЕМОКРАТИ ја отпочнаа борбата за спас на Македонија и на овој светол ден ја користиме приликата да ги поканиме сите чесни македонски граѓани да ни се придружат во ФРОНТОТ ЗА СПАС МАКЕДОНИЈА од злосторничките партии и нивните злосторнички криминални банди кои владееа 32 години, не’ уништуваа, ограбуваа и разнебитуваа!
Македонија вечна и вековита!
Смрт на фашизмот, слобода на народот!

Претходно ДЕМОКРАТИ СЕ ЗА

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ