Канцеларијата на ДЕМОКРАТИ во херојскиот град Прилеп!

Ги каниме сите Прилепчани да ни се придружат во ДЕМОКРАТИ и ФРОНТОТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

Претходно Од каде Ѓорге Иванов знаеше предвреме кого да помилува???

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ