ДЕМОКРАТИ на одбележување на 5 годишнината на постоење на Политичката партија Платформа за Прогрес од Босна и Херцеговина!

Претходно Зарем има уште луѓе во Македонија кои ги поддржуваат и ќе гласаат за овие политички криминални банди?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ