ЈП Македонијапат како и секогаш неспособна и изненадена од првиот снег!

Претходно Проследете го излагањето на господин Ѓорѓи Велјанов од Трибината во Прилеп по повод формирање на ФРОНТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ