Ќе се спаси седиштето на ВМРО-ДПМНЕ од конфискација – Талир 2 пред застарување!

Злосторничките политички криминални банди од редовите на злосторничките здруженија на СДС-ДПНЕ-ДУИ со измена на Кривичниот законик ги застаруваат криминалните дела и сами си се амнестираа. Трагедијата да биде уште поголема покрај тоа што нема да одат во затвор, имотот и парите што ги украле од нас, народот остануваат во нивна сопственост!
Измена на Кривичниот законик е невиден криминал од светски размери и затоа ДЕМОКРАТИ Ве повикуваат почитувани граѓани да ни се придружите во ФРОНТОТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА ЗА ДА ИМ СТАВИМЕ КРАЈ НА ПОЛИТИЧКИОТ КРИМИНАЛ И КОРИПЦИЈАТА И ДА СИ ГО ВРАТИМЕ УКРАДЕНОТО ОД ОВИЕ ЗЛОСТОРНИЦИ!!!

Претходно ДЕМОКРАТИ Ве покануваат на Трибина за формирање на ,,ФРОНТ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА која ќе се одржи во Прилеп!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ