Невидена манипулација од страна на ненародната Влада и Министерството за здравство со здравствените работници кои работаат со Договор на дело со години!

Вработувањето на медицинските сестри со договор на дело испадна само празно ветување
Претходно Политичката мафија МОРА да ја уништиме НАРОДЕ на Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ