Политичката мафија МОРА да ја уништиме НАРОДЕ на Македонија!

Претходно ВРАЌАЊЕ НА ДОВЕРБАТА!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ