СТОП ЗА ПОЛИТИЧКИТЕ КРИМИНАЛНИ ВРАБОТУВАЊА!

Претходно Невидена манипулација од страна на ненародната Влада и Министерството за здравство со здравствените работници кои работаат со Договор на дело со години!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ