ДЕМОКРАТИ им го честитаат Меѓународниот ден на Ромите и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет и успех во животот!

Претходно ДЕМОКРАТИ им даваат максимална поддршка на независните истражувачки новинари како Фуркан Салиу, кои максимално се борат за вистината.

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ