ДПМНЕ ПЕНЗИИ ЌЕ ПОКАЧЕЛЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ПО 5.000 ДЕНАРИ. БЕА НА ВЛАСТ 11 ГОДИНИ НИ ПЛАТИ НИ ПЕНЗИИ ПОКАЧИЈА, ЗАФАТЕНИ БЕА СО КРАДЕЊЕ НА МИЛИЈАРДИ.

Претходно Се бориме со народот да се донесе итно закон за потекло на имотот и конфискува украденото!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ