За жал, утрово изби пожар во Универзална сала!

Се надеваме дека штетата не е катастрофална и ќе се спаси еден од симболите на Скопје!

Претходно Прес конференција на носителите на листите во шесте ИЕ на ДЕМОКРАТИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ