Прес конференција на носителите на листите во шесте ИЕ на ДЕМОКРАТИ!

Демократи ги промовираше кандидатите за пратеници: Да ги тргнеме од власт 33-годишните робовладетели

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат Меѓународниот ден на Ромите и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет и успех во животот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ