Се бориме да се зголемат казните на функционерите криминалци!

Претходно Се бориме со народот да се постават камери на секое избирачко место за да се спречат криминални избори!!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ