Се бориме со народот да се донесе итно закон за потекло на имотот и конфискува украденото!

Претходно Се бориме со народот туѓата нега да изнесува колку минималната плата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ