Се бориме со народот туѓата нега да изнесува колку минималната плата!

Претходно Се бориме во Македонија да се воведат доживотни и смртни казни за сите криминалци кои немилосрдно ја пљачкаат Македонија и народот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ